Ons kantoor

 

In 1990 werd Schieman Advocaten opgericht en oefent de praktijk uit in het hart van Middelburg in een prachtig Rijksmonumentaal pand uit de achttiende eeuw, genaamd “De Duif”.

Ons kantoor bestaat uit twee advocaten met samen bijna veertig jaar ervaring in de advocatuur. In het bijzonder worden advieswerkzaamheden en juridische bijstand verleend op onze specialisatie- en aandachtsgebieden.

Wij rekenen particulieren en cliënten uit het midden- en kleinbedrijf tot onze clientèle.

Wij beschikken over een breed netwerk aan verwijzers, waaronder diverse accountantskantoren, notarissen en belastingadviseurs. Samenwerking met verwijzers is voor ons vanzelfsprekend, waarbij ieder een eigen toegevoegde waarde behoudt bij het begeleiden van de cliënt.

Met regelmaat worden zaken door de rechtbank en het juridisch loket aan ons kantoor doorverwezen. Om die reden vormt inmiddels mediation / bemiddeling op het gebied van het personen- en familierecht een belangrijke pijler van ons kantoor.

De lijnen zijn bij ons kantoor kort en de contacten zijn informeel.

Wij kiezen ervoor om u via onze website niet te overvoeren met (juridische) informatie. Onze voorkeur gaat uit naar een persoonlijk contact waarin wij u kunnen informeren over de mogelijkheden om u op een juiste en passende wijze van dienst te zijn.

Wanneer u met ons van gedachten wilt wisselen over een mogelijk probleem, lopend geschil of u wilt eens kennis maken met ons kantoor, neemt u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Het kantoor van Schieman Advocaten in het pand 'De Duif' aan de Lange Noordstraat 42, Middelburg.

mr. W.T.J. Schieman

ADVOCATEN

mr. W. Tiggelaar